Kommunikatör, Anneli Sandevik

Under min karriär har jag haft olika ledarskapsroller, nu senast som marknadschef för ett säkerhetsteknikbolag. Jag har framgångrikt utvecklat och genomfört strategiska marknadsföringsplaner som drivit bolaget framåt och ökat varumärkesmedvetenhet hos kunder och prospekt.

Min expertis sträcker sig över olika marknadsföringsdiscipliner, inklusive produktutveckling, reklam, PR och marknadsundersökningar. Jag har genom åren byggt upp starka relationer med kunder, partners och samtidigt hjälpt till att leda och motivera säljteamet att uppnå uppsatta mål.

Under min karriär har jag haft möjlighet att arbeta med en mängd olika produkter och tjänster, och har varit en del av många framgångsrika produktlanseringar. Min erfarenhet och kunskap om branschen har hjälpt mig att förstå vad som krävs för att skapa en produkt som kommer att vara framgångsrik på marknaden.

Förutom mina prestationer inom olika marknadföringsdiscipliner har jag vidareutbildat mig inom bolagen och samtidigt privat utvecklat min förmåga att arbeta som mental coach. Jag ser mig själv som är ett värdefullt tillskott till vilket företag som helst.

Jag har erfarenhet av att arbetat med BtB och BtC som Marknadschef/Strateg/Sälj koordinator/Hands on. Se mer under LinkedIn.

Framtiden?

Vi kan se att förändringar sker snabbt inom företag och organisationer. Det som var aktuellt för 1 år sedan kan se helt annorlunda nu och det i allt kortare intervaller. Många företag kommer troligtvis se över sina kostnader och investeringar inom de närmaste åren och kommer i samband med detta ändra sitt arbetssätt då AI och ny teknik förändrar företagens arbetsprocess.

Istället för att ha en kommunikationsstab hyr in en marknadschef med bred kompetens efter behov. Jag har över 30 års erfarenhet inom olika marknadsföringsdiscipliner och hoppas att jag kan vara aktuell för en rad olika tillfälliga projekt.


Kontakt och Press

För intervjuer, frågor eller samarbeten, hör av dig till mig på anneli@amnrgs.se

Jag tar gärna emot varuprover, test, pressmeddelanden och inbjudningar från PR-byråer, Event och press. Jag följer marknadsföringslagen och anger tydligt när jag testar eller skriver om samarbeten.