Vibrerande

Andlig kirurgi kanske ligger längst ut på det mest ovanliga man kan uppleva, men samtidigt är det det mest fantastiska. När man är sjuk, vad kan man mer önska än att få förstå varför man mår som man gör, bli bättre eller till och med frisk? Kanske till och med uppleva något extraordinärt, som känslan av att sväva eller se en film från sitt tidigare liv!

Andlig kirurgi, kommunikations- och hands-on-healing är en djupgående form av healing som kan lindra både fysiska och psykiska besvär. Genom dom universiella energierna kan healern arbeta inuti kroppen och påbörja en självläkningsprocess som främjar frisk celltillväxt och kan minska symtom.

Anneli kan idag förmedla högfrekventa energier så att hela eller delar av hennes kropp vibrerar vid en session och/eller med en kombination av till exempel värme, magnetism eller ryckningar. Detta kan du komma att känna av.

Image
Image

Upptäck din förmåga

Healingprocessen är en kontinuerlig process och det kan krävas flera sessioner för att uppnå önskat resultat.

Det är viktigt att ha realistiska förväntningar på sessionens effektivitet och att fortsätta att följa upp med en läkare för att övervaka sjukdomens utveckling och säkerställa att behandlingen fungerar som planerat.

Vissa sjukdomar kan vara svåra att bota eller behandla, och det kan ta tid och ansträngning att se förbättring. Efter en session kan vissa personer upptäcka sin egen förmåga till självhealing. Detta är en spännande möjlighet som kan innebära att personen kan fortsätta att förbättra sin hälsa och välbefinnande på egen hand.


Intresseanmälan

Ni är välkomna att kontakta mig här bredvid för information och prisuppgifter för gruppbokningar inom Sverige, Norden eller EU.