Energin tar aldrig fel

*Ny forskning visar att hjärtat och hjärnan kommunicerar mer än man tidigare trott. Och det är hjärtat som påverkar dina sinnen, behov och djupaste känslor för andra människor.

Människokroppen är komplex men förenklat finns det teorier om att det energifält som vi alla har, talar om för hjärtat vad som sker runt om oss och som i sin tur skickar signaler till hjärnan att tolka ned till kroppen.

Till exempel hjälper energifältet (magnetfältet) till att kontrollera vår kroppstemperatur och blodtryck, men hur detta sker är fortfarande ett mysterium.

Sjukdom kan betraktas som ett systemfel i vår kropps informationsnätverk, och när systemet störs måste det återgå till rätt bana. Det finns olika grupper som diskuterar hur detta kan ske, men det finns också fantastiska historier om mirakulösa tillfrisknanden runt om i världen, där personer har förmågan att sända positiv information och elektromagnetiska impulser för att påskynda tillfrisknandet. 

– Jag har en förmåga att med hjälp av bland annat personens energifält upptäcka om det finns någon sjukdom eller känna av hur vederbörande mår. Energifältet går inte att lura, en del har försökt. För att främja helande, i de allra flesta fall, antingen delvis eller fullständigt kan jag tillsammans med mitt team (fyllda av energi) hjälpa till att starta om en persons system. Många som besöker mig säger att läkarna inte kan se vad som är fel, och det kan mycket väl stämma, då vår kropp är mycket komplex och alla delar har ett sammanhang som man fortfarande inte förstår sig på, säger Anneli Sandevik.
Image

Balans till livet

Att ha en positiv inställning och undvika stressiga situationer är viktigt för att bibehålla våra energinivåer på en hälsosam nivå.

Genom att ta hand om oss själva och göra saker som vi tycker är roliga och avslappnande kan vi hjälpa kroppen att återhämta sig från skador och sjukdomar. Energin är en avgörande faktor för att upprätthålla en god mental hälsa och ett positivt humör.

Att få ”tanka” energi (som t ex genom healing) kan bara göra en gott!

Allt fler forskare kan se att genetik som många skyller på vid olika former av sjukdomar kanske inte är den huvudsakliga orsaken till sjukdom. Man har sett att adopterade barn kan få exakt samma sorts cancer som sin nya familj. Det är hur familjen lever tillsammans som formar personen mer än genetik.

WHO, världshälsoorganistationen har via studier funnit att olika healingtekniker kan ha positvia effekter på en rad hälsoutfall såsom stress, ångest, sömn och välbefinnande.


Image

Intresseanmälan

Ni är välkomna att kontakta mig här bredvid för information och prisuppgifter för föreläsning om energifält.

* the living Matriix dokumentär, med Dr. Bruce Lipton, Prof. Fritz-Albert Popp, Prof. Rupert Sheldrake mfl.