Kick off eller event?

Jag erbjuder event och kick off som fokuserar på att hantera energi
En workshop där deltagarna lär sig olika tekniker för att balansera sin energi och hantera till exempel stress och ångest. Det kan inkludera mindfulness-övningar samt föreläsning om hur energi flödar och känns. Beroende på tid inkluderas gruppdiskussioner och gemensamma aktiviteter för att skapa en stöttande gemenskap och dela erfarenheter.

När energin tagit slut! Hur känns ett energifält från en person med ångest?
Går ångest och stress att dölja? Hur kan vi hjälpa varandra att må bättre? Övning att känna energifält.

När vi mår dåligt, eller till och med när vi går in i väggen, kan det vara en enorm utmaning att ens orka kliva upp på morgonen. Det kan hända att vi hamnar i en situation där vi tillbringar långa perioder i sängen på grund av stress, och till och med att det blir svårt att kommunicera med andra. Kraften och energin som behövs för att ta itu med våra problem kan helt enkelt saknas. Att då överväga att söka hjälp från en psykolog för att diskutera hur vi hamnade där vi är kan kännas övermäktigt.

Men att träffa någon som kan ge oss energi och stöd så att vi sedan har kraft att ta nästa steg och prata om våra känslor och situation kan vara ett alternativ för dem som känner sig helt utmattade. Det är ett sätt att ta små steg framåt och återfå den vitalitet som behövs för att hantera våra utmaningar.

Om så önskas kan erbjudande om prova på sessioner (healing energi) erbjudas i samband med detta.

Image
Image

Vi deltar på olika mässor och platser i Sverige

Mer information kommer.

Intresseanmälan

Ni är välkomna att kontakta mig här bredvid för information och prisuppgifter för gruppbokningar inom Sverige, Norden eller EU.