Nytt varumärke samt webbshop!

Premiär för vårt varumärke Security Brands.
Vi har under en längre period använt oss av vårt varumärke Paradox Security som plattform för flera varumärken och leverantörer, men vi har nu beslutat att renodla Paradox Security som plattform för Paradox produkter. Detta kommer ske stegvis.

Ni som är vana att arbeta med Paradox hemsida kommer inte se någon större skillnad inledningsvis. Men ta för vana att redan nu gå in på vår nya site, Security Brands för att se vilka nya varumärken, produkter och tjänster som presenteras samt för att göra er beställning via vår nya webbshop.

Vi har ingen kundinloggning för support eller nedladdningar av programvara och material på Security Brands hemsida då denna tjänst ligger kvar under Paradox sida.

Vi har slutit avtal med några stora varumärkes-leverantörer inom säkerhetssegmentet framförallt i Europa. De har en förståelse för hur vår marknad kan se ut, är redan etablerade och deras produkter är beprövade internationellt. I dagsläget är vi distributörer för Paradox Security SystemsDavantis – Videoanalysbaserade perimetersäkerhetslösningar, BTicino – Porttelefonisystem med full flexibilitetVivotek – Kameraövervakning, system och lagring och perimeterskydd, samt Ur Fog – Obehaglig, oskadlig dimma vid inbrott. Vi levererar även produkter från Dahua – Kameraövervakning, system och lagring.

Önskar ni vårt nyhetsbrev för Security Brands så anmäl er via vår nya hemsida. Vi kommer fortsätta skicka Paradox nyhets, – och teknikbrev till alla er som finns i vårt system men framöver kommer detta innehålla mer renodlat Paradox produkter. Välkomna att ta kontakt med oss om ni vill veta mer eller har frågor.

Med vänlig hälsning
Aris Balian